Головна » 2017 » Січень » 17 » 10 грудня людство відзначає Міжнародний День прав людини

13:22
10 грудня людство відзначає Міжнародний День прав людини


 

З метою підвищення рівня правової освіти та виховання  учнівської молоді, формування вміння визнавати пріоритет прав людини, поважати цінності демократичного суспільства у Борисівській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів з 5 по 11 грудня 2014 року проходив Всеукраїнський Тиждень права.

У рамках тижня було проведено ряд заходів, котрі передбачали формування усвідомлення особистістю приналежності до української держави і народу, виховання громадянських якостей, розвитку свідомого ставлення до правил поведінки, до Конституції України та Законів держави.

5 грудня було проведено відкриття Тижня на лінійці, де учнів було ознайомлено з планом проведення Тижня права. У цей день для учнів 9 та 10  класів пройшов конкурс «Феміда» та «Найкращий правознавець».  У формі дискусії обговорювали загальні питання правознавства, удосконалювали  навички роботи у групах із застосуванням правових знань у житті, розігрували рольові ситуації, знаходили відповіді на питання законності та правомірності певної поведінки та вчинків. За результатами змагань в командному заліку, з відривом в один бал, перемогу святкували учні 9 класу, а в індивідуальному заліку за висновками журі, переможцем став Павлов Владислав, учень 10 класу.

У середу, 7 грудня відбулася бесіда з учнями 1-4 класів на тему «Ми змінемо цей світ», метою якого було ознайомити учнів із «Конвенцією  прав дитини». За допомогою фрагментів з відомих мультфільмів було розіграно декілька ситуацій, які могли б трапитися у житті кожної дитини.

Також, для учнів молодших класів був оголошений конкурс малюнків «Права очима дітей», де діти могли в повній мірі проявити свою фантазію та зобразити власне бачення, щодо прав та обов’язків людини. По результатам конкурсу перемогу здобув учень 3 класу Семенов Микола.

12 грудня на тематичній лінійці учнів, які брали активну участь у Тижні права, було нагороджено грамотами й подяками.

Підсумки та визнані переможці були оголошені на загальношкільній лінійці.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 257 | Додав: filippovscka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar