Головна » 2020 » Листопад » 15 » День працівника сільського господарства

15:54
День працівника сільського господарства


Шановні аграрії!
Колектив Борисівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на чолі з директором Чуліковою Л.В. тепло вітає із професійним святом Днем працівника сільського господарства спонсорів нашої школи Полянського Івана Анатолійовича, Овчарову Ніну Миронівну, Швеця Олега Олександровича, Михайлюка Вадима Петровича, Льовіна Федора Миколайовича!
Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають багато століть нашу благодатну ниву.
Дозвольте принагідно насамперед подякувати вам за самовіддану й невтомну працю та побажати міцного здоров'я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім'я процвітання рідної України і нашого чарівного краю, добробуту та благополуччя. Хай вам добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить!
Дуже приємно, що з нами в одному селі проживають чуйні та добрі серцем люди, наші односельці, приватні підприємці Соболєва Любов Анатоліївна та Асоцька Єлизавета Іванівна Вони завжди приходять на допомогу нашій школі, нашим дітям за першим покликом. Це і солодкі подарунки на свята¸призи на конкурси та господарчі товари.
Ми дуже Вам вдячні! Хай Господь благословляє Вас всіх на добрії справи та довгії літа!
Переглядів: 103 | Додав: borisivkashcola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar