Головна » 2017 » Квітень » 20 » З 3 – 7 квітня в Борисівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив «Тиждень історії рідного краю».

12:51
З 3 – 7 квітня в Борисівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив «Тиждень історії рідного краю».


 

 

4 квітня учні 6, 7, 9, 10 та 11 класів були присутні при перегляді документального фільму «Скіфські скарби Нікопольщини», де отримали змогу ознайомитися з археологічними розкопками на території нашого району та побачити унікальні зйомки розкопок Соболєвой могили на чолі з самим Борисом Мазолевським.

5 квітня учні 9-11 класів прослухали лекцію від вчителя історії Головка О. М. про історію села Борисівка, та пригадали історії з життя видатних жителів села.

7 квітня серед учнів 9-11 класів було проведено вікторину на «Найкращого знавця історії рідного краю». Учасники отримали змогу позмагатися хто ж з них краще знає історію своєї «Малої Батьківщини». За підсумками вікторини перемогу святкував учень 10 класу Павлов Владислав. Друге місце зайняв учень 9 класу – Подвойський Іван і третє – учениця 10 класу Шаріпова Ольга.

Протягом тижня проводився фотоконкурс «Я тут живу!», де кожен клас повинен був надати фото, яке було знято на територі Борисівки. Перемогу в конкурсі святкували учні 1 класу.

 

Також, протягом тижня в Борисівській ЗОШ працювала виставка «Нікополь історичний».

Учні мали змогу ознайомитися з цікавими сторінками історії нашого краю починаючи з скіфсько-сарматських часів і до сьогодення.

10 квітня, на лінійці, було підведено підсумки, де переможці конкурсів отримали крім грамот ще і призи.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 256 | Додав: filippovscka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar